Поиск по этому блогу

четверг, 27 июня 2013 г.

Гороскопы

Сегодня изучим гороскопы на чешском языке.

Овен - Beran (21. 3. až 20. 4.)
Телец - Býk (21. 4. až 21. 5)
Близнецы - Blíženci (22. 5. až 21. 6.)
Рак - Rak (22. 6. až 22. 7)
Лев - Lev (23. 7. až 22. 8.)
Дева - Panna (23. 8. až 22. 9)
Весы - Váhy (23. 9. až 23. 10.)
Скорпион - Štír (24. 10. až 22. 11.)
Стрелец - Střelec (23. 11. až 21. 12.)
Козерог - Kozoroh (22. 12. až 20. 1.)
Водолей - Vodnář (21. 1. až 20. 2)
Рыбы - Ryby (21. 2. až 20. 3.)

Horoskopy na dnešní den
Beran
V zaměstnání jste stabilně výkonní a teď se vám začne zelenit. Vypadá to, že se dočkáte finančních odměn. Navíc se vyrojí spousta pracovních příslibů do budoucna. Bude to pro vás satisfakce za řadu náročných chvil, kdy jste neměli na růžích ustláno.
Býk
Ve vztahu si užijete každou volnou chvilku s milovaným protějškem. Budete mít oči jenom pro něj a intenzivně vnímat jeho blízkost. Teď jste šťastní a netoužíte po ničem jiném než na chvíli zastavit čas. Už se nebudete moci dočkat společné dovolené.
Blíženci
Opačné pohlaví vás bude považovat za jedince, kteří si jdou pevně za svým cílem. Vaše rozhodné jednání bude imponovat hlavně osobám, které obdivují dominantní protějšky. Uvidí ve vás neohroženého rytíře či sexy amazonku a rádi se nechají ulovit.
Rak
Jupiter přechází do vašeho znamení a po dvanácti letech vám přináší štěstěnu, o jaké se vám ani nezdálo. Tolik nebeské přízně nebude mít žádné jiné znamení. Stále platí, že každý svého štěstí strůjcem. Teď vám k němu ale hvězdy výrazně napomohou.
Lev
Čtvrtek bude náročný pro vás i vaše okolí. Hrozí různé hádky a výměny názorů. Dnes nejste zrovna vzorem empatie a v náročnějších situacích můžete mít stejné výsledky jako slon v porcelánu. Držte preventivně svá slova i jednání pod přísnou kontrolou.
Panna
Dnes nebude efektivní věnovat se vysvětlování nějakých nesrovnalostí. Spravedlnosti byste se stejně nedovolali a mohly by vám zbýt jen pocuchané nervy nebo oči pro pláč. Ušetřete si argumenty i energii a nechejte to na jindy, až bude příhodnější čas.
Váhy
Vypadá to, že se vám poštěstí více pracovních příležitostí. Nepodlehnete ale prvnímu nadšení a budete k nim přistupovat obezřetně. Zjistíte si všechny dostupné informace, abyste nekupovali zajíce v pytli. Teprve pak se rozhodnete, zda nějakou využijete.
Štír
Jupiter v Raku vám pomůže navázat bližší vztah s vašimi potomky. Prázdniny jsou za dveřmi a učení už je pasé. Budete probírat příjemnější otázky - oslavu vysvědčení, soukromé plány ratolestí i společnou dovolenou. Večer plný povídání rychle uteče.
Střelec
Jupiter vám uleví v kariérním snažení. Měli byste si oddychnout od neustálé nutnosti se vzdělávat. Přichází čas na to, abyste nově nabyté vědomosti zúročili. Šedá je teorie a věčně zelený strom života. Vy teď svou odbornou erudici předvedete v praxi.
Kozoroh 
Pokud jste se v minulosti s někým nepohodli, hvězdy nabízejí vhodný čas k nápravě. Máte dobré předpoklady pro odpuštění a vzájemné pochopení. Dojde k rozuzlení mezilidských potíží. Dokážete za vším udělat tlustou čáru a začít znovu s čistým stolem.
Vodnář 
Mnozí zrozenci jsou teď se svou rodinou poněkud nespokojení. Můžete pocítit touhu po změně rodinného života. Nejspíše se budete v partnerství cítit nedocenění a půda domova vás může pálit pod nohama. S nějakým razantním řešením ale rozhodně počkejte.
Ryby 
Dnešek bude vhodný především pro technicky náročné úkony. Dařit se bude všem technickým profesím, zatímco humanitně zaměřené Ryby trochu ostrouhají. Technickou zdatnost prokážete i v domácnosti, kde sami s přehledem zvládnete různé drobné opravy.


Комментариев нет:

Отправить комментарий